Loading...
Priroda

Uvijek sam na to gledala kao na posao

Imam samo 18 godina ali i mnogo, mnogo iskustva sa muškarcima. Uvijek sam to gledala kao posao, oni meni eure, ja njima što im treba i to je to, međutim… Prije mjesec zaljubila sam se u jednog “klijenta”. On ima preko 40 godina, oženjen, otac dvije kćerke koje su mlađe od mene, ali ništa mi to nije predstavljalo. ZAVOLJELA SAM GA!

Dugo sam razmišljala šta i kako i danas sam otišla kod njegove supruge na posao i rekla joj da sa njenim mužem imam već mjesecima odnose i obzirom da dolazi kod mene da dobije ono što ne dobija od nje da bi bilo fer da se razvede od njega i da mi ga prepusti. Rekla sam joj da ga volim i da neću prezati ni od čega samo da ga dobijem. Gledala me čudnim pogledom, a onda me totalno šokirala rečenicom da ona nema muža, da se nikad nije ni udavala niti poznaje gospodina o kojem joj pričam da sam se zaljubila.

Ne mogu da vjerujem da nije bio iskren prema meni, da je sve izmislio… Vjerovatno mi je slagao i ime. Baš se grozno osjećam. 3 puta smo bili zajedno i niti jednom mu nisam naplatila… baš se osjećam jasno. Muškarcima zaista ne treba vjerovati!!!

izvor: maxfun.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *