Loading...
Svet

VEĆ 2 MJESECA SAM U VEZI SA KOLEGOM S POSLA: A moj muž …

Svake nedelje portal “Žena” davaće vam priliku da postavite pitanja psihologu i psihoterapeutu Radmili Grujičić, a mi ćemo objaviti njene odgovore. Svoja pitanja možete da pošaljete na mejl zenaportal@ringier.rs.

Pitanje koje nam je ove nedelje poslala čitateljka koja se potpisala kao “Mala” glasi ovako:

– Imam kolegu na poslu koji me u posljednja dva mjeseca obasipa pažnjom. Sitnice su u pitanju, ali meni znače mnogo. Meni su djeca već veća, muž me odavno ne gleda kao ženu i ne mogu da vjerujem da se zbog malo pažnje zaljubljujem u nekoga koga sam prvi put vidjela prije tri mjeseca. Počela sam i na kafu da idem sa njim i prija mi. Da li da ovo kažem mužu, da li da prekinem, da li da kažem kolegi? Znam da nije dobro, ali mi odgovara i ne znam šta da radim?

Otkrila je da je dečko prevario, pa objavila snimak osvete

A evo kako glasi Radin odgovor:

– Poštovana “Mala”,

Zaista se ponašate kao mala koja traži dozvolu za nešto što zna da negde možda i nije u redu ali joj prija…meni se čini da kolega ipak samo skreće pažnju na nešto što je mnogo važnije a to je vaš odnos sa suprugom. Ukoliko on nije dobar svakako se tu pravi prostor za nekog drugog. Ipak, koliko god da vam prija plašim se da bi ulaženjem u ozbiljniju vezu sa kolegom dosta toga mogli da dovedete u pitanje i da posle žalite zbog toga. Vi ipak to najbolje znate. Čini mi se da je najbolje da pokušate da popravite ono što je vama važnije i značajnije, ako se može i ako je partneru stalo. To je ipak, čini mi se najbolje. Jedino ako tu popravke nema onda je u redu da se pobrinete za sebe.

(žena.blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *